Πένθος στις Εν. Δυνάμεις για τον αλεξιπτωτιστή

Πένθος στις Εν. Δυνάμεις για τον αλεξιπτωτιστή

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ύστατο χαίρε θα απευθύνουν σήμερα τα μέλη της οικογένειας, φίλοι και συνάδελφοι του Κ.Μ., λοχία ΕΠΟΠ του Πεζικού, ο οποίος τη νύχτα της 3ης προς 4η Σεπτεμβρίου σκοτώθηκε σε επιχειρησιακό άλμα με αλεξίπτωτο. Η κηδεία του Κ.Μ. γίνεται στη Νέα Χαλκηδόνα και η απώλειά του έχει βυθίσει στο πένθος τις Ενοπλες Δυνάμεις, με τις οποίες η οικογένειά του έχει στενές σχέσεις, καθώς και ο αδελφός του είναι στέλεχος των Ειδικών Δυνάμεων. Ο 34χρονος Κ.Μ. σκοτώθηκε στη ζώνη ρίψης Μεγάρων κατά τη διάρκεια νυχτερινού χερσαίου επιχειρησιακού άλματος ελευθέρας πτώσεως της Μονάδας της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων στην οποία ανήκε.

Τα αίτια και οι συνθήκες του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως από το ΓΕΕΘΑ, από το οποίο εκφράζονται και συλλυπητήρια. «Κάντε το πένθος για τον χαμένο συμπολεμιστή θάρρος και πείσμα για την υπεράσπιση της πατρίδας. Θα είναι η καλύτερη τιμή στη μνήμη του», δήλωσε απευθυνόμενος στην οικογένεια και στους συναδέλφους του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο συλλυπητήριο μήνυμά του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή