Πυρκαγιές σε Νεμέα, Ρόδο και Φαιστό

Πυρκαγιές σε Νεμέα, Ρόδο και Φαιστό

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη τρεις πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, στη Νεμέα, τη Ρόδο και τη Φαιστό, προκαλώντας την κινητοποίηση της πυροσβεστικής.

Στη Νεμέα, φωτιά εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στην περιοχή Ξηρόκαμπος. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 44 πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα, δύο ελικόπτερα και δύο αεροσκάφη.

Στη Ρόδο, πυρκαγιά ξέσπασε σε χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Γεννάδι. Στο σημείο κλήθηκαν να επέμβουν 18 πυροσβέστες με επτά οχήματα, καθώς και ένα ελικόπτερο.

Φωτιά εκδηλώθηκε και σε χορτολιβαδική έκταση στην Δ.Ε. Τυμπακίου του δήμου Φαιστού Κρήτης. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 24 πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και επτά οχήματα, σύμφωνα με την πυροσβεστική.

Υπενθυμίζεται πως πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και στην περιοχή του Αγίου Κυπριανού του δήμου Ανατολικής Μάνης. Η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση. Για την κατάσβεση της φωτιάς κινητοποιήθηκαν 29 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, καθώς και μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος. Από αέρος κλήθηκε να συνδράμει ένα ελικόπτερο της πυροσβεστικής.

Διαβάστε επίσης:

Θάνατος 27χρονου εθελοντή πυροσβέστη

Πυρκαγιά σε ιστιοφόρο σκάφος έξω από τη μαρίνα Ακτίου

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή