Ερωτηματικά για τη ληστεία με εμπλοκή αστυνομικού

Ερωτηματικά για τη ληστεία με εμπλοκή αστυνομικού

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλά είναι τα θολά σημεία στην υπόθεση της ληστείας με λεία 40.000 ευρώ και δράστη νεαρό ειδικό φρουρό που ερευνά τις τελευταίες ώρες η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων.

Αξιωματούχος του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αποκάλυψε στην «Κ» ότι ο συλληφθείς αστυνομικός και το θύμα της ληστείας συνδέονται με φιλική σχέση. Στοιχείο που εάν επιβεβαιωθεί προανακριτικά γεννά σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει στην υπόθεση.   

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται το πρωί της Δευτέρας όταν ένας επιχειρηματίας από την Αργυρούπολη -κατά πληροφορίες πρόκειται για έμπορο αυτοκινήτων- κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα ληστείας από δύο άτομα. Ο 20χρονος Ειδικός Φρουρός και ο συνεργός του φέρονται να τον απείλησαν λέγοντας του πως εάν δεν τους δώσει 40.000 ευρώ θα τον συλλάβουν για κατοχή ναρκωτικών.

Ο καταγγέλλων φέρεται να ενέδωσε και παρέδωσε τα χρήματα που πράγματι είχε στην κατοχή του σε μετρητά. Ωστόσο, μετά τη φυγή των δύο ενημέρωσε την αστυνομία. 

Ακολούθησε κινητοποίηση και λίγο αργότερα άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν και συνέλαβαν τους δυο υπόπτους.

Την υπόθεση έρευνα η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ δικογραφία φέρεται να σχηματίστηκε και σε βάρος του θύματος καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν ναρκωτικά.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός είχε μπει στο σώμα στις προσλήψεις του περασμένου έτους και υπηρετούσε αρχικά στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ.. Αργότερα είχε εντοπιστεί να κινείται ύποπτα κοντά στο σπίτι του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. 

Οι εξηγήσεις του δεν είχαν πείσει τους ανώτερους του που τον μετέθεσαν στις πεζές περιπολίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή