Σύλληψη 61χρονου για εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Παλλήνη

Σύλληψη 61χρονου για εμπρησμούς αυτοκινήτων στην Παλλήνη

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 61χρονου υπηκόου Ρουμανίας με την κατηγορία του εμπρησμού και φθοράς ξένης ιδιοκτησίας προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, στην Παλλήνη.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε αναζητήσεις υπόπτων, μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε σταθμευμένο όχημα στην περιοχή, εντόπισαν τον 61χρονο και τον προσήγαγαν αρχικά στο Α.Τ. Παλλήνης και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο αλλοδαπός ως ο δράστης του συγκεκριμένου εμπρησμού, καθώς και πέντε επιπλέον εμπρησμών αυτοκινήτων που είχαν σημειωθεί την 1η Σεπτεμβρίου 2020, στην ίδια περιοχή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλαστικό μπιτόνι και τα ρούχα που φορούσε κατά την πρόκληση των πυρκαγιών. Επίσης, στον προαύλιο χώρο εντοπίστηκαν πολλές σβησμένες μικροεστίες πυρκαγιάς.

Ο 61χρονος, που έχει συλληφθεί πάλι και έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή