Ναρκωτικά… θαμμένα στις φυλακές Κορυδαλλού

Ναρκωτικά… θαμμένα στις φυλακές Κορυδαλλού

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πληροφορία πως υπήρχε σε κάποιο προαύλιο θαμμένη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κυκλοφορούσε εδώ και αρκετές ώρες στις φυλακές Κορυδαλλού. Ετσι, οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ξεκίνησαν σήμερα νωρίς το πρωί την έρευνα. Πράγματι, χρησιμοποιώντας τσάπες και φτυάρια κατάφεραν να ξεθάψουν τέσσερα πακέτα κατεργασμένης και ακατέργαστής κάνναβης, συνολικού βάρους 1700 γραμμαρίων.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν καθώς εικάζεται πως τα όσα εντόπισαν δεν είναι τα μοναδικά, ενώ τονίζουν πως η ποσότητα που βρέθηκε θεωρείται μεγάλη για την φυλακή όπου και πωλείται σε ιδιαίτερα υψηλές τιμές.

Ναρκωτικά… θαμμένα στις φυλακές Κορυδαλλού-1

Υπενθυμίζεται πως χθές, σωφρονιστικοί υπάλληλοι πραγματοποιήσαν έρευνα στην Δ πτέρυγα και εντόπισαν μεταξύ άλλων τράπουλες αλλά και εκατοντάδες μάρκες καζίνο, επιβεβαιώνοντας την πληροφορία πως ομάδα κρατουμένων συνέχιζαν ανενόχλητοι την αυτοσχέδια χαρτοπαικτική λέσχη που είχαν στήσει παλαιότερα και πέρυσι είχαν εντοπίσει ξανά οι υπάλληλοι της φυλακής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή