Κεραμέως και Μαγιορκίνης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Κεραμέως και Μαγιορκίνης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο καθηγήτης Γκίκας Μαγιορκίνης θα παρευρίσκονται στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας.

Στην ενημέρωση θα βρίσκονται, όπως πάντα, ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιάς.

Η σχετική ανακοίνωση

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.
 

Στη σημερινή ενημέρωση θα παρευρεθεί και η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ενόψει της έναρξης της σχολικής χρονιάς.
 
Στην ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή