Χανιά: Σύλληψη γονέα για βίαιη επίθεση σε εκπαιδευτικό

Χανιά: Σύλληψη γονέα για βίαιη επίθεση σε εκπαιδευτικό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη του γονέα που φέρεται να εμπλέκεται σε περιστατικό ξυλοδαρμού καθηγητή στα Χανιά, προχώρησαν -σύμφωνα με πληροφορίες- αστυνομικοί στα Χανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας η σύλληψη πραγματοποιήθηκε για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και απειλή σε βάρος καθηγητή.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με καταγγελία του καθηγητή, σήμερα το πρωί, του προκάλεσε σωματική βλάβη και επιπλέον τον εξύβρισε και τον απείλησε, διότι κατά το χρόνο προσέλευσης των μαθητών δεν επέτρεψε στο παιδί του να εισέλθει εντός του χώρου του σχολείου, χωρίς τη μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Ο καθηγητής, μετέβη στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων όπου έκανε μήνυση, ενώ ο συλληφθείς οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Στο περιστατικό αναφέρθηκε νωρίτερα και η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, κάνοντας μάλιστα και αναφορά στον εισαγγελέα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή