«Ιανός»: Κλειστά σχολεία στη νότια Λευκάδα – Αλώβητη η Κέρκυρα

«Ιανός»: Κλειστά σχολεία στη νότια Λευκάδα – Αλώβητη η Κέρκυρα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αλώβητη» παραμένει η Κέρκυρα από την επέλαση του «Ιανού», που προκάλεσε στο νησί ήπιες βροχοπτώσεις, αλλά και κατά τόπους καταιγίδες στη διάρκεια της νύχτας, χωρίς ωστόσο να προκληθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Την ίδια ώρα κλειστά είναι σήμερα, προληπτικά, σχολεία στη νότια Λευκάδα και συγκεκριμένα στη δημοτική ενότητα Απολλωνίων και στην κοινότητα Καλάμου, μετά από χθεσινή απόφαση του δημάρχου, Χαράλαμου Καλού και των προϊσταμένων της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κακοκαιρία, που πλήττει αυτή την ώρα τη Λευκάδα, είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει υλικές ζημιές σε σκάφη, ενώ ιστιοπλοϊκό σκάφος που ήταν δεμένο στο Νυδρί έχει σχεδόν βυθιστεί.

«Είμαστε σε επιφυλακή και σε πλήρη ετοιμότητα. Ο “Ιανός” φέρεται να μην κατάφερε να πλήξει ιδιαίτερα το νησί, όμως το φαινόμενο βρίσκεται σε εξέλιξη και συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή από όλους», δήλωσε ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή