Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μακρακώμη

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Μακρακώμη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κυρήχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου ο Δήμος Μακρακώμης στη Φθιώτιδα λόγω των συνεπειών του Μεσογειακού Κυκλώνα Ιανού.

Οπως ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, η Μακρακώμη τίθεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τέσσερις μήνες, δηλαδή έως τις 18 Ιανουαρίου του 2021.

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς μεταβαίνει το απόγευμα του Σαββάτου στα τρία νησιά του Ιονίου που επλήγησαν από τον «Ιανό».

Σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Ιθάκη, θα πραγματοποιήσει σειρά συσκέψεων με όλους τους φορείς Πολιτικής Προστασίας, για τον καλύτερο συντονισμό και επίσπευση των ενεργειών τους προς ταχεία αποτίμηση και άμεση αποκατάσταση των ζημιών που προκάλεσε η σφοδρή κακοκαιρία.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Χαρδαλιάς, θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Κεφαλονιάς, Σταύρο Τραυλό, καθώς και τους Δημάρχους του νησιού. Θα έχει επίσης συνάντηση με τους Δημάρχους Ιθάκης και Ζακύνθου, ενώ στις συσκέψεις που θα πραγματοποιηθούν θα συμμετάσχουν επιχειρησιακά στελέχη όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή