ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ιανός»: Πώς εξελίσσονται οι εργασίες επανηλεκτροδότησης στις πληγείσες περιοχές

ianos-pos-exelissontai-oi-ergasies-epanilektrodotisis-stis-pligeises-perioches-561086113

Συνεχίζονται οι εργασίες για την επανηλεκτροδότηση στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές Αγία Ευθυμία, Άσσος, Κομιτάτα και Φισκάρδο Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ, στα περισσότερα σημεία τα συνεργεία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης που σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό δέντρων που έχει πέσει πάνω στο Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας δυσχεραίνει το έργο τους.

Στη Ζάκυνθο έχουν ηλεκτροδοτηθεί και οι περιοχές Μαριές, Εξωχώρα, Καμπί, και Αγ. Νικόλαος με αποτέλεσμα οι εργασίες σε ολόκληρο το Δίκτυο Μέσης Τάσης να έχουν ολοκληρωθεί και τα συνεργεία να συνεχίζουν την επιδιόρθωση μεμονωμένων διάσπαρτων βλαβών σε διάφορα σημεία του νησιού.

Στην Ιθάκη με την επανηλεκτροδότηση όλων των περιοχών του βόρειου τμήματος του νησιού τις επόμενες ώρες, θα ολοκληρωθούν οι εργασίες για την αποκατάσταση των ζημιών στο νησί.

Στην Καρδίτσα, όπου οι εργασίες συντονίζονται από τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Διαχείρισης Δικτύου Η. Μενεγάτο, το πρόβλημα της άντλησης των υδάτων παραμένει σοβαρό. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να εργάζονται για την ηλεκτροδότηση όλων των υποσταθμών της πόλης, έχοντας φτάσει τους 80 από ένα σύνολο 114, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η σύνδεση 4 Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών (Η/Ζ).