Νίκος Χαρδαλιάς: Φίλησε το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα και προκάλεσε σχόλια (βίντεο)

Νίκος Χαρδαλιάς: Φίλησε το χέρι ιερέα στην Καρδίτσα και προκάλεσε σχόλια (βίντεο)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η εικόνα με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, να ασπάζεται το χέρι ενός ιερέα στην Καρδίτσα, λίγο μετά την επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων από το χωριό Οξυά. Η ενέργεια αυτή του κ. Χαρδαλιά προκάλεσε πολλά σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, καθώς έρχεται σε αντίθεση με δήλωση του ιδίου προ ημέρων, ότι «όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας».

Στην παραπάνω δήλωση είχε προχωρήσει την περασμένη Παρασκευή, κληθείς να σχολιάσει φωτογραφία του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής και Ασύλου, Γιώργου Κουμουτσάκου, ο οποίος καταγράφηκε να κοινωνεί σε εκκλησία του Νέου Ψυχικού χωρίς να τηρεί μέτρα προφύλαξης, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Σήμερα, κι αφού ολοκληρώθηκε ο απεγκλωβισμός στον δήμο Μουζακίου της Καρδίτσας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, λίγο πριν αποχωρήσει χαιρέτησε τους κατοίκους που βρίσκονταν στο σημείο. Σε βίντεο που μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΪ διακρίνεται -χωρίς μάσκα- να φιλάει το χέρι (το ράσο για την ακρίβεια) ιερέα λίγο πάνω από τον καρπό.

Ο κ. Χαρδαλιάς, σχολιάζοντας την κίνηση Κουμουτσάκου να κοινωνήσει, είχε πει επίσης ότι «όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουμε το καλό παράδειγμα και να τηρούμε χωρίς εκπτώσεις τους κανόνες που ζητούμε από τους πολίτες να τηρήσουν». 

Στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπήρξε έντονος σχολιασμός, ότι ο κ. Χαρδαλιάς έδωσε λάθος παράδειγμα με την ενέργεια του.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή