ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργαζόμενο του δήμου Αθηναίων

kroysma-koronoioy-se-ergazomeno-toy-dimoy-athinaion-561089245

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε χθες στον δήμο Αθηναίων μετά από δειγματοληπτικό ελεγχο και συγκεκριμένα σε εργαζόμενο στην υπηρεσία ανταποδοτικών τελών που βρίσκεται στην οδό Λιοσίων 22. Μετά από αυτή την εξέλιξη η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστή για το κοινό για 14 ημέρες οπότε και αναβάλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.

Συγκεριμένα το Τμήμα Ανταποδοτικών Τελών δεν θα δέχεται κοινό από σήμερα 23-9-2020 έως 7-10-2020 και ως εκ τούτου αναστέλλονται όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού.  Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες μπορούν να εξυπηρετούνται απρόσκοπτα για έκδοση βεβαίωσης περί μη οφειλής ΤΑΠ, νέες παροχές, επανασυνδέσεις, διαχωρισμούς, δηλώσεις τετραγωνικών και δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενων στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα του Δήμου Αθηναίων (eservices.cityofathens.gr). 

Μπορούν επίσης να επικοινωνούν με το τμήμα στο e-mail: [email protected]. Δηλώσεις και αιτήσεις που γίνονται στην πλατφόρμα και το e-mail λαμβάνουν άμεσα αριθμό πρωτοκόλλου και θεωρούνται εμπρόθεσμες στην περίπτωση που υπάρχουν καταληκτικές ημερομηνίες για την κατάθεσή τους.