Κρούσμα κορωνοϊού στη Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Κρούσμα κορωνοϊού στη Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε το βράδυ της Πέμπτης αστυνομικός που υπηρετεί στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού), όπως έκανε γνωστό η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Η Ένωση επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, κ. Χουρσαλά Νικόλαο και ζήτησε την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή – αρωγή των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλο το κτίριο που συστεγάζονται οι ανωτέρω Υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, ο δήμαρχος δεσμεύθηκε πως το πρωί της Παρασκευής συνεργεία του Δήμου Κορυδαλλού θα προβούν σε απολύμανση του κτιρίου.

Εντείνεται η ανησυχία για έξαρση του κορωνοϊού

Σημειώνεται πως με 342 νέα κρούσματα κορωνοϊού έκλεισε το προηγούμενο 24ωρο. Στις ΜΕΘ εξακολουθούν να είναι διασωληνωμένοι 68 πολίτες, ενώ εννέα ασθενείς απεβίωσαν, αυξάνοντας τον αριθμό των θυμάτων του νέου κορωνοϊού στην Ελλάδα σε 366.

Στο πλαίσιο αυτό, με κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θεόδωρου Σκυλακάκη, ενισχύονται οι δομές υγείας. Συγκεκριμένα, «επιστρατεύονται» οι ΜΕΘ των ιδιωτικών κλινικών και των στρατιωτικών νοσοκομείων, όπου θα μεταφερθούν τα μη COVID-19 περιστατικά, ώστε στις ΜΕΘ των νοσοκομείων αναφοράς να συνεχίσουν τα νοσηλεύονται κρούσματα με κορωνοϊό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή