«Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο»: Η KLINEX φροντίζει για την πρόοδο των παιδιών μας

«Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο»: Η KLINEX φροντίζει για την πρόοδο των παιδιών μας

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε που φέρνει μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς αντιμέτωπους με μία διαφορετική κανονικότητα που σε τίποτα δεν θυμίζει όσα έχουν ζήσει μέχρι σήμερα. Στο πλευρό τους βρίσκεται σταθερά η αγαπημένη των ελληνικών νοικοκυριών Klinex που εδώ και τέσσερα χρόνια, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, εξοπλίζει δημόσια δημοτικά σχολεία της Ελλάδας με απολυμαντικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι περιβάλλοντα καθαρά και ασφαλή.

Φέτος συγκεκριμένα, η KLINEX στηρίζει έμπρακτα την εθνική εκστρατεία για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών στην καινούργια μορφή κανονικότητας και σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων αναλαμβάνει να καλύψει τις ετήσιες ανάγκες σε απολυμαντικά προϊόντα όλων των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου. Δράση που αποτυπώνει την ευαισθησία του Δήμου Αθηναίων και της KLINEX απέναντι στις αυξημένες ανάγκες υγιεινής τις οποίες δημιουργεί η πανδημία του Covid-19.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης «είναι στρατηγική επιλογή του Δήμου Αθηναίων να ενώνουμε δυνάμεις, να συνθέτουμε. Και το κλειδί είναι η σύμπραξη του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα. Ειδικά τώρα, μέσα στην πανδημία, που το έχουμε περισσότερο ανάγκη απ’ ότι ίσως ποτέ. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στην KLINEX λοιπόν, χάρη στην οποία, 280 σχολεία, δημοτικά και νηπιαγωγεία της πόλης, θα έχουν όλες τις αναγκαίες συνθήκες που να εξασφαλίζουν την καθαριότητα και την υγεία των παιδιών μας».

Η φετινή δράση της KLINEX εντάσσεται στην ευρύτερη καμπάνια της με τίτλο «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», στο πλαίσιο της οποίας έχει προσφέρει από το 2016 περισσότερους από 310 τόνους απολυμαντικών προϊόντων της, σε πάνω από 800 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 32 νομούς όλης της Ελλάδας. Η καμπάνια έχει στόχο τα καθαρά και ασφαλή σχολεία, αλλά και την προστασία του γενικότερου πληθυσμού. Γι’ αυτό και τους τελευταίους μήνες η KLINEX έχει προσφέρει δεκάδες τόνους απολυμαντικών προϊόντων σε δημόσιους φορείς όπως Δήμους, νοσοκομεία κ.λπ., τα οποία δρουν αποτελεσματικά κατά των μικροβίων και ορισμένα από αυτά και κατά του νέου κορωνοϊού.

Μείνετε ενήμεροι για το κοινωνικό έργο της KLINEX στο www.klinex.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή