Κουκάκι: προκήρυξη ΟΛΑ στον H/Y του 42χρονου

Κουκάκι: προκήρυξη ΟΛΑ στον H/Y του 42χρονου

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα διάσταση λαμβάνουν οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής αναφορικά με τον 42χρονο συλληφθέντα την περασμένη εβδομάδα, μετά τον εντοπισμό γιάφκας στο Κουκάκι, καθώς από την έρευνα στον υπολογιστή που κατασχέθηκε στο σπίτι του προέκυψαν στοιχεία τα οποία δείχνουν σύνδεση με την τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» (ΟΛΑ). Πιο συγκεκριμένα, αποθηκευμένο στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή, σε μορφή pdf, βρέθηκε το κείμενο στης προκήρυξης με την οποία η ΟΛΑ ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), η οποία πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2015. 

Η προκήρυξη είχε δημοσιευθεί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου στις 6 Ιανουαρίου 2016. Το pdf που εντοπίσθηκε στον σκληρό δίσκο του υπολογιστή του 42χρονου είχε δημιουργηθεί μία ημέρα πριν, στις 5 Ιανουαρίου 2016, δηλαδή πριν από τη δημοσίευση της προκήρυξης. Η εξέλιξη αυτή δίνει νέες διαστάσεις στις έρευνες, οι οποίες συνεχίζονται. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή