Πάνω από 2.500 συλλήψεις τον Σεπτέμβριο στην Αττική – Αναλυτικά τα στοιχεία

Πάνω από 2.500 συλλήψεις τον Σεπτέμβριο στην Αττική – Αναλυτικά τα στοιχεία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον συνοπτικό απολογισμό του έργου των Υπηρεσιών της, για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, έδωσε στη δημοσιότητα η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Όπως σημειώνεται, τον Σεπτέμβριο πραγματοποιήθηκαν περισσότεροι από 215.000 φυσικοί έλεγχοι, σχεδόν 7.000 την ημέρα, οι οποίες οδήγησαν σε 11.000 προσαγωγές και περισσότερες από 2.500 συλλήψεις.

Επίσης ελέγχθηκαν σχεδόν 128.000 οχήματα, περισσότερα από 4.200 την ημέρα, και περίπου 15.000 καταστήματα στο σύνολο του μήνα.

Από το έργο ελέγχου εφαρμογής των μέτρων κατά της πανδημίας με περισσότερους από 3.000 ελέγχους την ημέρα, η ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει ότι ο βαθμός συμμόρφωσης των πολιτών είναι σχεδόν καθολικός αφού οι διαπιστωθείσες παραβάσεις κινούνται στο 0.5%.

Επίσης, αναφέρεται ότι ο ρυθμός ελέγχων εισόδου-εξόδου στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος με τα ειδικά έντυπα covid, όπου συγκεντρώνονται και ελέγχονται περισσότερα από 26.000 έντυπα εισόδων και εξόδων την ημέρα.

Τέλος, εξαιρετικά χαμηλό, παρά τους πολλούς ελέγχους και καταγγελίες, εμφανίζεται το ποσοστό παραβάσεων για διατάραξη κοινής ησυχίας αφού κινείται στο 3%.

Αναλυτικά η μηνιαία δραστηριότητα των Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας – Σεπτέμβριος 2020

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή