Τροχαίο Ποσειδώνος: Υπέκυψε και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Τροχαίο Ποσειδώνος: Υπέκυψε και ο δεύτερος αστυνομικός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θρήνος στην Ελληνική Αστυνομία και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. καθώς υπέκυψε στα τραύματά του ο 24χρονος ειδικός φρουρός που στις 9 Σεπτεμβρίου είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο νεαρός ειδικός φρουρός που είχε πρόσφατα μπει στην Αστυνομία επέβαινε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συνάδελφός του 33 ετών με κατεύθυνση τα Καλύβια, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη πυρκαγιά. Οι δύο άνδρες είχαν συγκρουστεί με Ι.Χ. στο ύψος του Αγίου Κοσμά. Ο 33χρονος κατέληξε λιγο μετά το δυστύχημα, ενώ ο 24χρονος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου. Νωρίτερα σημερα υπέκυψε και αυτός στα τραύματά του.

Τον 24χρονο «αποχαιρέτησε» με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Σωματείου ειδικών Φρουρών Βασίλης Ντούμας:

«Στη “γειτονίά των αγγέλων” και ο νέος Συνάδελφος της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής Αντώνιος Νίκου.

Δυστυχώς ο νέος Συνάδελφος που νοσηλευόταν βαριά τραυματισμένος στο 401 Στρ. Νοσοκομείο, ακολούθησε τον Βαγγέλη στη “γειτονιά των αγγέλων” προσθέτοντας στο πάνθεο των εν υπηρεσία πεσόντων Συναδέλφων μας ακόμη έναν ακόμη ηρωικώς πεσόντα Ειδικό Φρουρό.

Θυμίζουμε την 09/09/20120, αποφράδα ημέρα, που οι Συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ Νοτιοανατολικής κινήθηκαν με σήμα του κέντρου να συνδράμουν σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί στην περιοχή του Αγίου Κοσμά όπου και συνεπεία τροχαίου τραυματίσθηκαν βαριά Ακολούθως ο Συνάδελφος Ευάγγελος Νοίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ ο Αντώνιος Νίκου διακομίσθηκε βαριά τραυματισμένος λίγες μέρες μετά στο 401 Στρ. Νοσκομείο.   

Ο Νέος Ειδικός Φρουρός Αντώνιος Νίκου δεν τα κατάφερε, σταμάτησε τον αγώνα προσφοράς και θυσίας στον συνάνθρωπο και στην Πατρίδα του μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημά αφότου ξεκίνησε. Τον διαβεβαιώνουμε όμως ότι ο αγώνας του αυτός θα έχει επίσης άξιους συνεχιστές όλους τους αστυνομικούς που σήμερα πενθούν για τον άδικο και πρόωρο θάνατό του.

Σίγουρα ο νους μας μετά το πένθος των χιλιάδων Συναδέλφων και ιδιαιτέρως των νέων Ειδικών Φρουρών της τελευταίας πρόσληψης που λίγες μέρες πριν έζησαν μαζί του τις ίδιες αγωνίες, μας οδηγεί στον σπαραγμό της Μάνας του Πατέρα των συγγενών που ξεκινούν το Γολγοθά του αποχωρισμού και του αποχαιρετισμού του παιδιού τους . Τους συλλυπούμαστε θερμά και τους συμπαραστεκόμαστε.

Αντώνη, καλό παράδεισο να μας προσέχεις από ψηλά!!».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή