Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία διεξήχθη, από τη Δευτέρα 05 έως την Πέμπτη 08 Οκτωβρίου 2020, η προγραμματισμένη εθνική άσκηση μικρής κλίμακας «ΛΟΓΧΗ», στη θαλάσσια περιοχή του Μυρτώου Πελάγους, των Κυθήρων και νοτιοδυτικά της Κρήτης, με τη συμμετοχή πλοίων της Διοίκησης Φρεγατών, της Διοίκησης Ταχέων Σκαφών, της Διοίκησης Πλοίων Επιτήρησης, της Διοίκησης Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων από τη Διοίκηση Αεροπορίας Ναυτικού καθώς και αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»-1

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν σε όλα τα είδη ναυτικού νπολέμου με έμφαση στην εκτέλεση προκεχωρημένων γυμνασίων πυρών νκατά στόχων αέρος και επιφανείας.

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»-2

Η εν λόγω άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης μονάδων του Πολεμικού Ναυτικού, με σκοπό τη διατήρηση και επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων.

Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»-3
Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού «Λόγχη»-4

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή