ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Κ. Πιερρακάκης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Ο Κ. Πιερρακάκης στη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό

Με τη συμμετοχή του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ενημέρωση για τον κορωνοϊό, στις 18:00 στο υπουργείο Υγείας.

Σήμερα το απόγευμα, θα παρουσιαστεί ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας, ο οποίος θα υλοποιηθεί από την Πολιτική Προστασία σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής. 

Στην ενημέρωση θα συμμετέχουν επίσης ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκας Μαγιορκίνης και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας

Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του Υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας σήμερα, Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και ώρα 18:00, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και τον Επίκουρο Καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στη σημερινή ενημέρωση θα συμμετέχει και ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.