Σύλληψη 44χρονου για κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων

Σύλληψη 44χρονου για κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη, στην Κηφισιά, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, 44χρονος μέλος σπείρας που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές, με τη μέθοδο της απασχόλησης, από σπίτια που διέμεναν κυρίως ηλικιωμένα άτομα. Συγκατηγορούμενοι είναι και άλλοι δύο δράστες που ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 44χρονος, λίγο πριν από τη σύλληψή του, μαζί με συνεργούς του πλησίασαν ηλικιωμένη και με τη μέθοδο της απασχόλησης, εισέβαλαν στην οικία της και αφαίρεσαν κοσμήματα, χρυσαφικά και κάρτα τραπέζης. 

Οι δράστες κινούμενοι με τα αυτοκίνητά τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής με το πρόσχημα της πώλησης φρούτων, πλησίαζαν σε σπίτια κυρίως ηλικιωμένων ατόμων. Στη συνέχεια ένα εκ των μελών απασχολούσε το θύμα, ενώ οι υπόλοιποι χωρίς να γίνονται αντιληπτοί, έμπαιναν στα σπίτια των θυμάτων και αφού ερευνούσαν όλους τους χώρους, αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, αντικείμενα και κοσμήματα. 

Από την έως τώρα αστυνομική έρευνα έχουν εξιχνιαστεί επιπλέον πέντε περιπτώσεις. 

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό των συνεργών του. 

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή