Λιβαδειά: 18 κρούσματα σε εκκοκκιστήριο – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση επαφών

Λιβαδειά: 18 κρούσματα σε εκκοκκιστήριο – Σε εξέλιξη η ιχνηλάτηση επαφών

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συναγερμός σήμανε στον ΕΟΔΥ μετά από την πληροφορία ότι εντοπίστηκαν 18 κρούσματα κορωνοϊού σε εκκοκκιστήριο, στη Λιβαδειά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του lamiareport, στο εκκοκκίστηριο εντοπίστηκε αρχικώς ένα κρούσμα και κατόπιν της ιχνηλάτησης που ακολούθησε, προέκυψαν ακόμα 18 ασθενείς που έχουν νοσήσει με covid-19.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η ιχνηλάτηση των επαφών των νέων κρουσμάτων έχει ξεκινήσει, ωστόσο η διαδικασία δεν είναι εύκολη, καθώς διαχέεται σε πολλές δεκάδες πολιτών, καθώς εκτός από συγγενείς και φίλους υπάρχουν και οι παραγωγοί που ήρθαν σε επαφή στο χώρο αυτή την περίοδο.

Στην περιοχή της Λιβαδειάς τις προηγούμενες ημέρες η εξέλιξη με επιβεβαιωμένα κρούσματα είχε οδηγήσει σε συναγερμό στο χώρο της εκπαίδευσης με κλείσιμο τμημάτων από τρεις σχολικές μονάδες και συγκεκριμένα του Τμήματος Β1 του 2ου Γυμνασίου, των Τμημάτων Α1, Γ1 και Γ1 Θετικής Κατεύθυνσης του 2ου Γενικού Λυκείου μέχρι 26 Οκτωβρίου και των Τμημάτων Γ Αισθητικής, Γ Κομμωτικής & Γ Νοσηλευτικής μέχρι 30 Οκτωβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή