Από κοινού έλεγχοι ΕΛΑΣ και Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα

Από κοινού έλεγχοι ΕΛΑΣ και Δημοτικής Αστυνομίας στην Αθήνα

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινές επιχειρήσεις για τον εντοπισμό επιχειρήσεων που παραβιάζουν τη νομοθεσία για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πραγματοποιούν καθημερινά μικτά κλιμάκια της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας και της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε μια τέτοια κοινή επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της 1ης και της 6ης Δημοτικής Κοινότητας, στην οδό Αχαρνών, όπου εντοπίστηκαν παραβάσεις σε 20 επιχειρήσεις.

Σε κάθε μία από τις επιχειρήσεις επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και αναστολή της λειτουργίας τους για τρεις μέρες, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 16 δημοτικοί αστυνομικοί και από την Ελληνική Αστυνομία τρεις μοτοσυκλέτες με έξι αστυνομικούς, δύο αυτοκίνητα με τέσσερις αστυνομικούς, δύο πεζές ομάδες ασφαλείας με τέσσερις αστυνομικούς και ένας αστυνομικός της ομάδας αντιμετώπισης παραεμπορίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή