Χ. Γώγος: Αν δεν αποδώσουν τα μέτρα ίσως επιβληθεί ένα είδος lockdown

Χ. Γώγος: Αν δεν αποδώσουν τα μέτρα ίσως επιβληθεί ένα είδος lockdown

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανησυχία του για την εκρηκτική αύξηση των κρουσμάτων εξέφρασε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων, Χαράλαμπος Γώγος, τονίζοντας ότι αν έχουμε 4.000 κρούσματα δεν θα περιμένουμε 15 ημέρες για να δούμε την αποτελεσματικότητα των μέτρων.

Παράλληλα, δήλωσε πως η πρόταση της Επιτροπής είναι να περιοριστεί όσο γίνεται η κυκλοφορία στους δρόμους και μια λύση είναι να κλείνει η εστίαση γύρω στις 10:00 το βράδυ.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Γωγός ανέφερε ότι η Επιτροπή έχει προτείνει να απαγορευτούν οι μετακινήσεις από τις «πορτοκαλί» περιοχές, ενώ τόνισε ότι αν δεν αποδώσουν τα μετρά που θα ανακοινώσει σήμερα ο πρωθυπουργός, το επόμενο βήμα ίσως να είναι ένας είδος lockdown με κλείσιμο επιχειρήσεων και εστιατορίων. 

Τέλος, ο καθηγητής ανέφερε ακόμη ότι αλλάζει ο χάρτης υγειονομικής ασφάλειας. Όπως είπε οι ζώνες θα μείνουν τρεις και θα καταργηθούν οι κίτρινες περιοχές. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή