Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τις έξι σήμερα το πρωί και για τις επόμενες 14 ημέρες οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης θα ξαναζήσουν στιγμές παρόμοιες με αυτές του lockdown της περασμένης άνοιξης, μετά την επιβολή των νέων μέτρων κατά του νέου κορωνοϊού. 

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)-1

Ελάχιστοι φαίνεται να κυκλοφορούν στην πόλη σε φωτογραφίες που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)-2

Σημειώνεται ότι στην καθημερινότητα των πολιτών στη συμπρωτεύουσα, επανέρχεται η ανάγκη αποστολής SMS για όλες τις μετακινήσεις τους, ενώ δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν και πάλι το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και τη σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σερρών, όπου ισχύουν τα ίδια μέτρα.

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)-3

Επιπλέον, το λιανεμπόριο αναστέλλει τη δραστηριότητά του και μόνο όσοι έχουν λόγους υγείας ή εργασίας θα μπορούν να μετακινούνται τις νύχτες (9μμ-5πμ). 

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)-4

Σχολιάζοντας τη γενικότερη κατάσταση στη Βόρεια Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας είπε ότι οι κινητές μονάδες συνεχίζουν τους ελέγχους, με επόμενους σταθμούς την Κομοτηνή και τη Δράμα.

Και πάλι σε ρυθμούς lockdown η Θεσσαλονίκη (εικόνες)-5

Συμπλήρωσε, επίσης, ότι μέσα στις επόμενες ημέρες «θα δούμε, αν θα καταφέρουμε -έστω- σταθεροποίηση, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή