Η ΒΙΑΝΕΞ αναβαθμίζει το Πολυδύναμο Ιατρείο Καστελλόριζου

Η ΒΙΑΝΕΞ αναβαθμίζει το Πολυδύναμο Ιατρείο Καστελλόριζου

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε μία σημαντική δωρεά με στόχο την ενίσχυση του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου του Καστελλόριζου προχώρησε ο όμιλος ΒΙΑΝΕΞ.

Συγκεκριμένα, η ΒΙΑΝΕΞ προσέφερε νέα ηλεκτρική γεννήτρια, TRIPLEX μηχάνημα καρδιάς και οδοντιατρικό ακτινολογικό μηχάνημα ενδοστοματικών ακτινογραφιών, φαρμακευτικές προμήθειες και υγειονομικό υλικό (μάσκες, αντισηπτικά, οινόπνευμα).

Ο Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, δήλωσε σχετικά: «Αποτελεί δέσμευσή μας στη ΒΙΑΝΕΞ να στηρίζουμε έμπρακτα την ελληνική κοινωνία, απ’ άκρη σε άκρη της Ελλάδας. Σήμερα, που η θωράκιση των δομών υγείας είναι εθνική προτεραιότητα,  ειδικά στις πιο απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές, στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους του ιστορικού  Καστελόριζου.  Γιατί καλύτερη ιατρική τεχνολογία σημαίνει και περισσότερη ασφάλεια. Ατομικά, αλλά και για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.».

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Μεγίστης κ. Γιώργος Σαμψάκος ανέφερε: «Πρόκειται για μία αξιέπαινη ιδιωτική πρωτοβουλία από τη ΒΙΑΝΕΞ και τον κ. Γιαννακόπουλο. Δείχνει υψηλό ήθος, αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης αλλά και εθνικής συνείδησης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή