530 κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ., το 60% στη Βόρεια Ελλάδα

530 κρούσματα στην ΕΛ.ΑΣ., το 60% στη Βόρεια Ελλάδα

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε 530 ανέρχονται τα ενεργά κρούσματα σε αστυνομικούς. Το 60% αυτών εντοπίζεται σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας και ειδικότερα στη Θεσσαλονίκη, στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και στο Κιλκίς. Μάλιστα, δύο αστυνομικοί από το Κιλκίς νοσούν βαριά και νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Ακόμα 20% των κρουσμάτων εντοπίζεται σε υπηρεσίες της Αττικής, ενώ οι υπόλοιποι αστυνομικοί-φορείς του κορωνοϊού βρίσκονται σε περιοχές της υπόλοιπης χώρας.

Αναφέρεται ενδεικτικά ότι υπάρχουν καταγεγραμμένα μόλις δύο ενεργά κρούσματα σε αστυνομικούς της Πελοποννήσου και ένα στην Κρήτη.

«Οι δικές μου οδηγίες ήταν ακόμη πιο αυστηρή εφαρμογή των μέτρων, ακόμη περισσότερη εποπτεία», δήλωσε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχουν διατεθεί 2.000 τεστ COVID-19 για τους αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη και ακόμη 2.000 για τους αστυνομικούς στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή