Συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Συλλήψεις και πρόστιμα για πάρτι στη Θεσσαλονίκη

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο αλλοδαποί, μισθωτές διαμερίσματος, συνελήφθησαν χθες το βράδυ από αστυνομικούς του Τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας, στην ευρύτερη περιοχή της Τούμπας καθώς, όπως διαπιστώθηκε, είχαν οργανώσει πάρτι στο εσωτερικό του διαμερίσματος με χρήση μουσικής.

Στους συλληφθέντες βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων ευρώ ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επίσης παραβάσεις του περιορισμού κυκλοφορίας βεβαιώθηκαν σε δεκαπέντε ακόμη άτομα που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν τοπικά μέσα (thestival) το πάρτι διοργανώθηκε από φοιτητές διαφόρων ευρωπαϊκών χωρών.

Οι αστυνομικοί, αναφέρει η ίδια πηγή,«δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν άνοιξε η πόρτα του διαμερίσματος που γινόταν το πάρτι. Νεαρές και νεαροί, όλοι σχεδόν χωρίς μάσκες και χωρίς να κρατούν αποστάσεις μεταξύ τους, διασκέδαζαν σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Κάποιοι από αυτούς χόρευαν στα δωμάτια, ενώ άλλοι έπιναν το ποτό τους στο μπαλκόν.

Η δυνατή μουσική, τα γέλια και οι φωνές ανάγκασαν τους γείτονες να ειδοποιήσουν το 100.

Το πλήρωμα του περιπολικού που έφτασε στην οδό Βελισσαρίου, αργά το βράδυ της Παρασκευής, για να διερευνήσει την καταγγελία των περιοίκων, «έπεσε» σε πάρτι με περίπου είκοσι καλεσμένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή