Μητσοτάκης προς Ιερώνυμο: Στο χέρι μας, Χριστούγεννα με ανοιχτές εκκλησίες

Μητσοτάκης προς Ιερώνυμο: Στο χέρι μας, Χριστούγεννα με ανοιχτές εκκλησίες

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την πορεία της πανδημίας ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο με τον οποίο συναντήθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Κοινή συνισταμένη στις τοποθετήσεις τόσο του Πρωθυπουργού, όσο και του Αρχιεπισκόπου, ήταν η αδήριτη ανάγκη να συμβάλουν όλοι, με όλες τις δυνάμεις, στην υλοποίηση των μέτρων, τηρώντας πιστά και απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς κανόνες, όπως έγινε από την αρχή της πανδημίας.

Εκφράστηκε επίσης η αισιοδοξία ότι η τήρηση των υγειονομικών κανόνων και η συνακόλουθη βελτίωση των επιδημιολογικών δεδομένων θα μας επιτρέψουν να κάνουμε Χριστούγεννα σε ένα διαφορετικό περιβάλλον.

«Είναι στο χέρι μας να τηρήσουμε τα μέτρα και να κάνουμε Χριστούγεννα με τις Εκκλησίες μας ανοιχτές» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, με τον κ. Ιερώνυμο να προσθέτει ότι «έχουμε όλοι ευθύνη να προστατεύσουμε με τη στάση μας το ανθρώπινο πρόσωπο και την δημόσια υγεία, ώστε να μπορέσουμε να εορτάσουμε τα Χριστούγεννα στους Ναούς μας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή