Θλίψη για την απώλεια του γιατρού της Βουλής Γ. Μητρόπουλου

Θλίψη για την απώλεια του γιατρού της Βουλής Γ. Μητρόπουλου

2' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του καρδιολόγου, στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής, Γιάννη Μητρόπουλου.

Ο Γιάννης Μητρόπουλος απεβίωσε το απόγευμα της Παρασκευής στο νοσοκομείο «Σωτηρία», σε ηλικία 51 ετών, νικημένος από τον κορωνοϊό, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έπασχε και από υποκείμενο νόσημα. Yπήρξε διακεκριμένος επιστήμων και είχε προσφέρει επί σειρά ετών τις υπηρεσίες του στους υπαλλήλους της Βουλής και στα μέλη του κοινοβουλίου.

Τα συλληπητήριά του στους οικείους του εκλιπόντος εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας. «Ο γιατρός Γιάννης Μητρόπουλος υπήρξε διακεκριμένος επιστήμων, καλός οικογενειάρχης και άξιος συνεργάτης στην Υγειονομική Υπηρεσία της Βουλής, έχοντας επί σειρά ετών προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες σε υπαλλήλους και βουλευτές. Η απώλειά του μας συγκλονίζει όλους -τόνισε ο κ. Τασούλας- καθώς ήταν πάντα δίπλα σε όποιον τον χρειάστηκε και ανθρώπινα και επιστημονικά» ανέφερε στο συλλυπητήριο μήνυμά του.

«’Έφυγε’ σε ηλικία 51 ετών από κορωνοϊό ο αγαπητός σε όλους ιατρός της Βουλής. Διακεκριμένος επιστήμονας, πάντα δίπλα σε όποιον είχε ανάγκη, αγαπητός σε όλους» έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια του Γιάννη Μητρόπουλου εξέφρασε προς την οικογένειά του και τους συναδέλφους του στη Βουλή, και ο τέως πρόεδρος του κοινοβουλίου και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης.

«Ο αγαπημένος μας Γιάννης, γιατρός για χρόνια μέσα στη Βουλή, δεν είναι πια μαζί μας. Φύλακας άγγελος για όλο το προσωπικό, τους χιλιάδες επισκέπτες αλλά και βέβαια τους βουλευτές έδωσε, παρότι έφυγε πολύ νέος, πάρα πολλά για την επιστήμη του, για το λειτούργημά του και για την υγεία όλων μας», σημειώνει.

«Θέλω προσωπικά να συλλυπηθώ την οικογένεια του και όλους τους συνεργάτες του στο ιατρείο της Βουλής και να καταθέσω την μεγάλη θλίψη μου για τον άδικο πρόωρο χαμό του», ανέφερε ο κ. Βούτσης.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ, απέστειλε προς τον πρόεδρο της Βουλής συλλυπητήρια επιστολή στην οποία αναφέρει: «Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΚΕ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για την απώλεια του καρδιολόγου ιατρού και στελέχους της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου, ο οποίος από την θέση αυτή και για χρόνια προσέφερε με συνέπεια και αίσθημα ευθύνης τις υπηρεσίες του σε όλο το προσωπικό της Βουλής και τους βουλευτές. Παρακαλούμε να διαβιβάσετε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια προς την οικογένεια του εκλιπόντος» αναφέρουν οι βουλευτές του ΚΚΕ προς τον πρόεδρο του Σώματος.

Τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του Γιάννη Μητρόπουλου, εξέφρασε και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. «Τα συλλυπητήριά μου, και όλων μας στο ΜέΡΑ25, στους συγγενείς και φίλους του γιατρού της Βουλής Γιάννη Μητρόπουλου, άλλο ένα θύμα της πανδημίας» έγραψε σε tweet του.

Την θλίψη της εξέφρασε και η Ελληνική Λύση. «Εκτός από τις καρδιές των οικείων του, θα ζει πάντα και στις δικές μας καρδιές που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε» αναφέρεται σε ανακοίνωση του κόμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή