Στις καλύτερες του κόσμου η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ

Στις καλύτερες του κόσμου η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία νέα επιτυχία κατάφερε η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) στα 300 «Top Business Schools» για το 2020, σύμφωνα με την Eduniversal.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής φορέας αξιολόγησης Eduniversal δημοσιοποίησε τις 1.000 καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Schools) από 154 χώρες για το 2020. Η κατάταξη αξιολογεί τα Business Schools, λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή επιρροή και τη φήμη των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Πρόσθετα κριτήρια αποτελούν οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων των ΑΕΙ, οι θέσεις τους σε πληθώρα άλλων διεθνών κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς και οι ψήφοι των πρυτάνεων των 1.000 συμμετεχόντων Business Schools.

Με τη χρήση των κριτηρίων αυτών γίνεται η κατάταξη των Business Schools σε πέντε κατηγορίες διάκρισης. Η Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων του ΟΠΑ έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στη δεύτερη υψηλότερη κατηγορία («4 Palmes League – Top Business Schools»), καθώς και στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου.

Η Σχολή του ΟΠΑ ήταν η μόνη Ελληνικού ΑΕΙ που κατατάχθηκε στην κατηγορία «4 Palmes».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή