Κορωνοϊός: Κατέληξε και δεύτερος κρατούμενος των φυλακών Διαβατών

Κορωνοϊός: Κατέληξε και δεύτερος κρατούμενος των φυλακών Διαβατών

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας ακόμα κρατούμενος των φυλακών Διαβατών κατέληξε χθες στις 5.30 το απόγευμα από κορωνοϊό. Πρόκειται για 81χρονο που είχε βρεθεί θετικός στην COVID-19 και τις τελευταίες ημέρες είχε μεταφερθεί και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης. Εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία και η υγεία του ήταν επιβαρυμένη όντας καρκινοπαθής.

Πρόκειται για τον δεύτερο κρατούμενο των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης που καταλήγει χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Προ ημερών ένας 69χρονος που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας και ενώ η διασπορά του ιού στις φυλακές ήταν τουλάχιστον ανησυχητική εάν οχι ανεξέλεγκτη κλιμάκια του ΕΟΔΥ ξεκίνησαν να διεξάγουν COVID Test στους πάνω από 500 κρατούμενους, με την κατάσταση να περιγράφεται εκρηκτική περιγράφεται η κατάσταση. Η διαδικασία ωστόσο εκτυλίσσεται με ιδιαίτερα αργούς ρυθμούς. Μέχρι χθες είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε 250 κρατούμενους και θετικοί είχαν βγει οι 98, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των υπαλλήλων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.   

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή