Νέες δωρεές από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος

Νέες δωρεές από το Ίδρυμα Στ. Νιάρχος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κύκλο δωρεών ανακοίνωσε το Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έτσι ώστε να συνδράμει στο έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών σε όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Πρωτοβουλίας Δράσης COVID-19, συνολικού ύψους 100 εκατ. δολαρίων. 

Ο νέος κύκλος, πέμπτος κατά σειράν, περιλαμβάνει 26 δωρεές, συνολικού ύψους 9,8 εκατ. δολαρίων, αυξάνοντας το συνολικό ποσό των έως σήμερα δωρεών στα 81,9 εκατ. δολάρια. «Αντλούμε ιδιαίτερη έμπνευση από την επιμονή των εν λόγω οργανισμών, οι οποίοι καταφέρνουν, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ανθρώπους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, και τους ευχαριστούμε για τη δυνατότητα που μας προσφέρουν να συνεργαζόμαστε και να συνεισφέρουμε σε αυτήν τη ζωτικής σημασίας προσπάθεια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΙΣΝ, Ανδρέας Δρακόπουλος. 

Στη χώρα μας επελέγη το Ithaca Laundry, που προσφέρει δωρεάν παροχή υπηρεσιών κινητού πλυντηρίου ρούχων για αστέγους στην Αθήνα, όπως και ευκαιρίες  απασχόλησης. 

Χρηματοδοτούνται, επίσης, δράσεις που αφορούν τη στήριξη ευπαθών ομάδων σε Ιταλία, Ισπανία και ΗΠΑ.

Εν τω μεταξύ, δεκατέσσερις υπερκαταψύκτες τελευταίας τεχνολογίας, για τη φύλαξη των εμβολίων που έχει ανακοινωθεί ότι θα παραλάβει η χώρα μας, κάνει δωρεά το Ιδρυμα Μποδοσάκη. Τα ειδικά κατασκευασμένα ψυγεία εγγυώνται τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες (ακόμα και των -70 βαθμών Κελσίου) που είναι απαραίτητες για τη σωστή φύλαξη ορισμένων εκ των νέων εμβολίων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή