Θεσσαλονίκη: Γραφείο ενημέρωσης για συγγενείς ατόμων που νοσούν με κορωνοϊό

Θεσσαλονίκη: Γραφείο ενημέρωσης για συγγενείς ατόμων που νοσούν με κορωνοϊό

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γραφείο ενημέρωσης πολιτών για νοσηλεία ατόμων του οικογενειακού τους περιβάλλοντος που νοσούν με Covid-19 λειτουργεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες νοσηλεύονται οι ασθενείς αυτοί.

«Οι συνθήκες νοσηλείας των συγκεκριμένων ασθενών χαρακτηρίζονται από απομόνωση από το οικογενειακό τους περιβάλλον και περιορισμούς στην επικοινωνία. Το Γραφείο Ενημέρωσης στελεχώνεται από τις κοινωνικές λειτουργούς του Νοσοκομείου και θα παρέχει ενημέρωση και κοινωνική στήριξη στο οικογενειακό περιβάλλον ασθενών που νοσηλεύονται επιχειρώντας να συμβάλλει στη διαχείριση της περιορισμένης επικοινωνίας μεταξύ τους που καθίσταται πρακτικά αδύνατη λόγω των έκτακτων υγειονομικών συνθηκών», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Γραφείο Ενημέρωσης λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα ως Παρασκευή, από 8π.μ. έως 3μ.μ. (τηλέφωνο επικοινωνίας 2313 307214, email: [email protected])

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή