ΟΠΕΚΑ: Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

ΟΠΕΚΑ: Επαναλειτουργεί η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επαναλειτουργεί από σήμερα, 30 Νοεμβρίου 2020, η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Επίδομα Παιδιού, Α21», προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις σχετικές αιτήσεις ή τυχόν τροποποιήσεις.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ), η πλατφόρμα είχε προσωρινά κλείσει στις 11 Νοεμβρίου, όπως άλλωστε συμβαίνει, πριν από κάθε νέα πληρωμή.

Το Επίδομα Παιδιού υπολογίζεται με βάση τα εξαρτώμενα τέκνα που έχουν δηλωθεί στο Α21 του 2020. Η εκκαθάριση των αιτήσεων θα γίνει σύμφωνα με την τελευταία φορολογική δήλωση, που σημαίνει ότι θα πληρωθούν μόνον όσοι υπέβαλαν τη φετινή φορολογική δήλωση.

Υπενθυμίζεται προς όλους τους ενδιαφερομένους ότι για να χορηγηθεί το Επίδομα Παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή