ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Σύλληψη 20χρονου για την υπόθεση δολοφονίας ξενοδόχου

Σύλληψη 20χρονου για την υπόθεση δολοφονίας ξενοδόχου

Στη σύλληψη ενός 20χρονου προχώρησε η αστυνομία για την υπόθεση δολοφονίας ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στη Σαντορίνη την περασμένη εβδομάδα.

Η σορός του ξενοδόχου είχε βρεθεί απανθρακωμένη κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε χώρο του ξενοδοχείου την περασμένη Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της τοπικής αστυνομίας, ενώ κλήθηκαν και αστυνομικοί από το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτωνιών και τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Αττικής, καθώς υπήρχαν ενδείξεις ότι ο θάνατος του ξενοδόχου προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Κατόπιν ανακρίσεων και αφού εξετάστηκαν μάρτυρες, προσήχθη 20χρονος, Αλβανός υπήκοος, ως ύποπτος για την υπόθεση.

Ο 20χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι είχε πραγματοποιήσει εργασίες στο ξενοδοχείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του χρωστούσε κάποιο ποσό της τάξης των 150 – 200 ευρώ.

Ενώ ο νεαρός πήγε να ζητήσει τα χρήματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν. Στη διάρκεια του διαπληκτισμού, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 20χρονος κατάφερε χτυπήματα στον ξενοδόχο, που οδήγησαν στον θάνατό του.

Όπως φέρεται να υποστήριξε ο 20χρονος, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου του επιτέθηκε, με τον ίδιο να τον χτυπά με κάποιο σίδερο. Ακολούθως, έβαλε φωτιά για να κρύψει τα ίχνη του.

Η αστυνομία εντόπισε τον 20χρονο καθώς κάμερες ασφαλείας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέγραψαν τον νεαρό να μεταβαίνει στον χώρο του ξενοδοχείου την Παρασκευή.