ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Ομολόγησε τη συμμετοχή του στο ροζ πάρτι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής

Ομολόγησε τη συμμετοχή του στο ροζ πάρτι ο Ούγγρος ευρωβουλευτής

Την συμμετοχή του στο ροζ πάρτι των Βρυξελλών της περασμένης Παρασκευής, ομολόγησε ο Ούγγρος ευρωβουλευτής και μέλος του κόμματος Fidesz του Βίκτορ Ορμπάν, Τζόζεφ Σαζέρ, ο οποίος είχε παραιτηθεί την περασμένη Κυριακή από την ιδιότητά τους ως ευρωβουλευτή, ενόψει προφανώς των αποκαλύψεων.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία των Βρυξελλών ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι το βράδυ της Παρασκευής επενέβη και διέκοψε ένα πάρτι – σεξ στο κέντρο της πόλης με 25 συμμετέχοντες.

Το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο υπόγειο ενός μπαρ στην οδό Rue des Pierres, όπως η εισαγγελία επιβεβαίωσε στην ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

Στους 25 παρευρισκόμενους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άνδρες, επιβλήθηκαν πρόστιμα καθώς παραβίαζαν τα μέτρα του lockdown ανέφερε πηγή της εισαγγελίας στη επίσης ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα Het Laatste Nieuws.

Σύμφωνα με πηγές κάποιοι από τους 25 ήταν διπλωμάτες και ένας ήταν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Ο Ευρωβουλευτής, τα στοιχεία του οποίου παραμένουν άγνωστα, φέρεται να προσπάθησε να διαφύγει, αλλά συνελήφθη και ανακρίθηκε από την αστυνομία, αναφέρει η γαλλόφωνη βελγική εφημερίδα La Dernière Heure. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν και ναρκωτικά.

Πηγή: ΚΥΠΕ