Σ. Τσιόδρας: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

Σ. Τσιόδρας: Υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα αισιοδοξίας πως η ανθρωπότητα θα καταφέρει να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό, έστειλε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» στη «Στέγη» του Ιδρύματος Ωνάση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο κ. Τσιόδρας τόνισε ότι το HIV/AIDS λειτούργησε ως πυξίδα για τον κορωνοϊό και σημείωσε πως έχουν αναφερθεί πολλαπλές μορφές στίγματος και διάκρισης στην πανδημία του Covid-19, λόγω του φόβου και της αβεβαιότητας η οποία αναδύεται στη διάρκεια μιας πανδημίας.

Ωστόσο, ο καθηγητής υπογράμμισε: «Θα νικήσουμε, γιατί ως ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε».

Όπως είπε «ήδη έχουμε αισιόδοξα δεδομένα από τα εμβόλια. Ελπίζω ότι με κατανόηση και υπομονή θα ξεπεράσουμε το τούνελ. Σίγουρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ».

Και αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο θα γίνει «αρκεί να έχουμε αλληλεγγύη, να έχουμε σεβασμό ο ένας στο άλλον και να προχωρήσουμε ενωμένοι. Να μην μας διχάσει αυτό το πράγμα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή