«Κράτησε δυνάμεις» η Ελαφόνησος

«Κράτησε δυνάμεις» η Ελαφόνησος

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελαφόνησος «κράτησε δυνάμεις» κατά τη φετινή τουριστική χρονιά, σημειώνοντας μικρές απώλειες στις αφίξεις τουριστών, βάσει των στοιχείων που δημοσιοποίησε το λιμεναρχείο Νεάπολης στο διάστημα Ιουλίου-Οκτωβρίου 2020.

Αναλυτικότερα, η μείωση των αφίξεων ανήλθε σε 13,7% σε σχέση με το ίδιο περυσινό διάστημα. 

Ακόμα πιο περιορισμένη και συγκεκριμένα στο 8,85%, καταγράφηκε η μείωση στο δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου συγκριτικά με το αντίστοιχο του περσινού χρόνου, δεδομένο που καταδεικνύει και τη σταθερή τάση του προορισμού για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσε η πανδημία, όπως αναφέρεται στη σχετικήανακοίνωση.

«Μας χαροποιεί που τα αποτελέσματα δικαιώνουν τις προσπάθειες όλων μας» δήλωσε η δήμαρχος Έφη Λιάρου.

«Τα στοιχεία των αφίξεων αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα ότι όλα λειτούργησαν όπως είχαμε προγραμματίσει και εφαρμόσει με συνέπεια και συνέχει» σημείωσε, μεταξύ άλλων.

Η κ. Λιάρου αναφέρθηκε και στην προετοιμασία που έγινε όλο το διάστημα του περασμένου χειμώνα, επισημαίνοντας ότι ο δήμος Ελαφονήσου έχει ήδη θέσει σε εφαρμογή το πρόγραμμα προσέγγισης των αγορών για τη νέα χρονιά με σειρά διαδικτυακών συναντήσεων με δημοσιογράφους και επαγγελματίες του τουρισμού, που ξεκίνησαν το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου και συνεχίζονται και αυτή την περίοδο, εστιάζοντας στις βασικές αλλά και σε νέες αγορές με στόχευση στις ομάδες κοινού με ενδιαφέροντα αντίστοιχα με εκείνα που προσφέρει ο προορισμός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή