Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»

Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άσκηση «Μέδουσα», η οποία διεξάγεται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, θα παρακολουθήσουν αύριο, Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας πραγματοποιεί τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο και χθες, Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της χώρας, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι και τον Αιγύπτιο ομόλογό του, στρατηγό Μοχάμεντ Ζάκι.

Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»-1

Η πολυεθνική, διακλαδική άσκηση με την επωνυμία «Μέδουσα» πραγματοποιείται από το 2017 κι εντάσσεται στο πλαίσιο της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου, Ελλάδας και Αιγύπτου στο τομέα της Άμυνας και Ασφάλειας. 

Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»-2
Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»-3

Η «Μέδουσα» φέτος πραγματοποιείται στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και η συνεργασία ενισχύεται σημαντικά φέτος καθώς για πρώτη φορά συμμετέχουν και δυνάμεις από τη Γαλλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»-4
Εντυπωσιακές εικόνες από την πολυεθνική άσκηση «Μέδουσα»-5

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή