Αστυνομική περίμετρος στα Εξάρχεια

Αστυνομική περίμετρος στα Εξάρχεια

Στόχος των δυνάμεων τάξης η αποτροπή επεισοδίων στην περιοχή.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιμετρικό αποκλεισμό έχει στήσει η αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής, απαγορεύοντας την πρόσβαση όχι μόνο στον χώρο όπου δολοφονήθηκε πριν 12 χρόνια ο Αλέξης Γρηγορόπουλος αλλά και ευρύτερα στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου προς το παρόν επικρατεί ησυχία.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί σε μια μεγάλη ακτίνα περιμετρικά γύρω από τον χώρο ώστε να κρατήσουν μακριά από το επίμαχο σημείο όποιον προσπαθεί να το προσεγγίσει, με εξαίρεση τους μόνιμους κατοίκους και όσους έχουν εργασία (όπως διανομείς).

Αστυνομική περίμετρος στα Εξάρχεια-1

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν επιτρέπουν την πρόσβαση ούτε σε δημοσιογράφους.

Οι προσαγωγές στην περιοχή των Εξαρχείων την Κυριακή έχουν ήδη ανέλθει στις 100, κατόπιν σειράς περιστατικών στην περιοχή.

Αστυνομική περίμετρος στα Εξάρχεια-2

Με εντολή της αστυνομίας έχουν κλείσει συνολικά 24 σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου στο κέντρο της Αθήνας.

Έχουν διακοπεί επίσης τα δρομολόγια του τραμ από τη στάση Αιγαίου έως το Σύνταγμα.

Εξάλλου σε εγκαταλειμμένο κτίριο της οδού Ερεσού, στην περιοχή, έχει ξεσπάσει μεγάλη πυρκαγιά, πιθανότατα από κάποιους που είχαν παρεισφρύσει στον χώρο και μαγείρευαν με γκαζάκι.

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν τέσσερις προσαγωγές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή