ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα

Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα

Κλειστό μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα παραμείνει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα, λόγω έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής, επί της νέας Λ. Ποσειδώνος θα γίνει κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα, από το ύψος της οδού Επαμεινώνδα του Δήμου Καλλιθέας έως την συμβολή του κλάδου εξόδου της Λ. Συγγρού από Αθήνα προς Γλυφάδα με τη Λ. Ποσειδώνος στον Α/Κ Συγγρού.

Η κίνηση των οχημάτων και των λεωφορειακών γραμμών θα εξακολουθεί να διεξάγεται από την εναπομένουσα αριστερή λωρίδα του κλάδου Πειραιά προς Γλυφάδα από το ύψος του Α/Κ Συγγρού έως τη συμβολή του κλάδου εξόδου της Λ. Συγγρού προς Γλυφάδα με τη νέα παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ζήτησε την κατανόηση των οδηγών για τις προσωρινές ρυθμίσεις, οι οποίες –όπως πρόσθεσε- «κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσουν αναγκαία και εμβληματικά έργα με αναπτυξιακό πρόσημο για την Αττική, όπως είναι η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου».