Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα

Λ. Ποσειδώνος: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα παραμείνει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα, λόγω έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου.

Σύμφωνα με την περιφέρεια Αττικής, επί της νέας Λ. Ποσειδώνος θα γίνει κατάληψη της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας στην κατεύθυνση Πειραιάς – Γλυφάδα, από το ύψος της οδού Επαμεινώνδα του Δήμου Καλλιθέας έως την συμβολή του κλάδου εξόδου της Λ. Συγγρού από Αθήνα προς Γλυφάδα με τη Λ. Ποσειδώνος στον Α/Κ Συγγρού.

Η κίνηση των οχημάτων και των λεωφορειακών γραμμών θα εξακολουθεί να διεξάγεται από την εναπομένουσα αριστερή λωρίδα του κλάδου Πειραιά προς Γλυφάδα από το ύψος του Α/Κ Συγγρού έως τη συμβολή του κλάδου εξόδου της Λ. Συγγρού προς Γλυφάδα με τη νέα παραλιακή Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης ζήτησε την κατανόηση των οδηγών για τις προσωρινές ρυθμίσεις, οι οποίες –όπως πρόσθεσε- «κρίνονται απαραίτητες προκειμένου να προχωρήσουν αναγκαία και εμβληματικά έργα με αναπτυξιακό πρόσημο για την Αττική, όπως είναι η ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή