Σωφρονιστικός υπάλληλος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά σε φυλακές

Σωφρονιστικός υπάλληλος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά σε φυλακές

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνελήφθη το Σάββατο σωφρονιστικός υπάλληλος του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου, ο οποίος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικές ουσίες στις φυλακές.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο συλληφθείς εντοπίστηκε στην κεντρική είσοδο του Καταστήματος Κράτησης Μαλανδρίνου κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων και, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σημείο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 345 γραμμάρια χασίς και 108 γραμμάρια ηρωίνης.

Στην κατοχή του βρέθηκαν και δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 200 ευρώ και άλλα προσωπικά έγγραφα. Επιπλέον, κατασχέθηκε το όχημα του συλληφθέντα.

Σωφρονιστικός υπάλληλος επιχείρησε να εισάγει ναρκωτικά σε φυλακές-1
Φωτ. ΕΛ.ΑΣ.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες πειθαρχικού ελέγχου εις βάρος του.

Βρέθηκαν ναρκωτικά στις φυλακές Κορυδαλλού

Σε άλλη περίπτωση, κατόπιν έρευνας το απόγευμα του Σαββάτου εντοπίστηκαν σε κοινόχρηστο χώρο στο Κατάστημα Κράτησης Κορυδαλλού Ι επτά συσκευασίες που περιείχαν 21,9 γραμμάρια χασίς, 18,8 γραμμάρια ηρωίνη και 18,3 γραμμάρια κοκαΐνη.

Άμεσα ενημερώθηκε η αρμόδια αστυνομική και εισαγγελική Αρχή, ενώ διενεργείται παράλληλα πειθαρχικός έλεγχος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή