Προφυλακίστηκαν γιος και πατέρας για τον φόνο του 26χρονου

Προφυλακίστηκαν γιος και πατέρας για τον φόνο του 26χρονου

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακίστηκαν ο 55χρονος αλλοδαπός και ο 24χρονος γιος του, που κατηγορούνται για το θάνατο του δεύτερου γιου της οικογένειας, μετά από αιματηρό περιστατικό μέσα στο σπιτι που διέμεναν στο Ηράκλειο.

Ο 26χρονος που οδηγήθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα από μαχαίρι, άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ μερικές ώρες μετά το περιστατικό, που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Ο 55χρονος πατέρας ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς το θύμα αρχικά κρατούσε το μαχαίρι και απειλούσε τον πατέρα. Ο συνήγορος υπεράσπισης του 55χρονου δήλωσε ότι ο πατέρας δεν θυμάται λεπτομέρειες από το περιστατικό, καθώς έχει σοκαριστεί.

Ο 24χρονος αδερφός του θύματος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι δεν είδε τίποτα από το περιστατικό και πως δεν είχε σχέση με αυτό, καθώς ο αδερφός του τον είχε χτυπήσει και ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή