Οκτώ συλλήψεις κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη

Οκτώ συλλήψεις κατά την αστυνομική επιχείρηση στην Πανεπιστημιούπολη

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε οκτώ συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά την αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης σε χώρους της Α΄ Φοιτητικής Εστίας, στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν έξι άτομα -πέντε άνδρες, Έλληνες υπήκοοι και μία αλλοδαπή γυναίκα- που κατηγορούνται ότι είχαν καταλάβει χώρους της Πανεπιστημιούπολης στους οποίους διέμεναν παράνομα, καθώς και δύο άτομα -τα οποία δεν έχουν την ιδιότητα του φοιτητή- για ναρκωτικά.

Από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής πραγματοποιήθηκε επιχείρηση σε 27 χώρους, οι οποίοι τελούσαν υπό κατάληψη, στην Α΄ Φοιτητική Εστία.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών συσκευών (κινητά τηλέφωνα, μονάδες ηλεκτρονικού υπολογιστή, μονάδες αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων κ.α.), αντιασφυξιογόνος μάσκα, πέντε ξύλινα καδρόνια, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και μία φοιτητική ταυτότητα.

Τα κατασχεμένα αντικείμενα θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές – συγκριτικές εξετάσεις.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι οκτώ συλληφθέντες οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή