Ηλεία: Μικρής έκτασης προβλήματα από την κακοκαιρία

Ηλεία: Μικρής έκτασης προβλήματα από την κακοκαιρία

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μικρής έκτασης προβλήματα προκάλεσε σε περιοχές της Ηλείας το κύμα κακοκαιρίας που έπληξε σήμερα την Δυτική Ελλάδα και όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γιαννόπουλος, «όλα αυτά τα προβλήματα αντιμετωπίζονται».

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη, «έχουν πλημμυρίσει κάποιες εκτάσεις κοντά στις εκβολές του ποταμού Πηνειού, λόγω των φερτών υλικών και ήδη μηχανήματα βρίσκονται στην περιοχή».

Επίσης, όπως ανέφερε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, «ανέβηκε πολύ η στάθμη του ποταμού Ενιπέα, αλλά λειτούργησε το αντιπλημμυρικό έργο που εκτελείται στην περιοχή», προσθέτοντας ότι «λόγω της έντονης βροχόπτωσης υπερχείλισε ρέμα στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος του Επιταλίου και ήδη εργάζονται μηχανήματα για την αποκατάσταση του προβλήματος».

Ακόμη, όπως είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο αντιπεριφερειάρχης, «λόγω πτώσης δέντρων και μικρών κατολισθήσεων, καταγράφηκαν προβλήματα στην εθνική οδό που οδηγεί προς την Τρίπολη, στο ύψος της περιοχής Λάλα, στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου και στην περιμετρική οδό της Αρχαίας Ολυμπίας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή