Τι γνωρίζει, τι αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στον Νέο Κόσμο

Τι γνωρίζει, τι αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στον Νέο Κόσμο

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις μαρτυρίες των δύο γιων του 54χρονου Αλβανού που έπεσε νεκρός το βράδυ της Δευτέρας στον Νέο Κόσμο αναζητούν οι αρχές πληροφορίες που θα οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 28 ετών ήταν παρόντες στη συμπλοκή που προηγήθηκε του φόνου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με όσα έχει μέχρις στιγμής αναδείξει η αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος βρισκόταν με τη σύζυγο και τους δύο γιους του στην πλατεία του Αγίου Σώστη, σε μικρή απόσταση από το διαμέρισμά τους.

Ο διαπληκτισμός

Εκεί, ακολούθησε διαπληκτισμός με ομάδα Αλβανών για λόγους που ερευνώνται από στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας.

Πάντως η οικογένεια του 54χρονου, στην πρώτη επικοινωνία που είχε με τα στελέχη της Ασφάλειας απέδωσε την αιματηρή επίθεση σε οικονομικές διαφορές με τον δράστη και τους συνεργούς του.

Πώς έγινε η επίθεση

Αρχικά, οι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τα θύματα με μαχαίρι αλλά και χρησιμοποιώντας και άλλα αντικείμενα.

Πατέρας και γιοι αναζήτησαν καταφύγιο σε καφετέρια που λειτουργεί στην πλατεία. Τότε, ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και άρχισε να τους πυροβολεί εναντίον τους.

Τι γνωρίζει, τι αναζητεί η ΕΛ.ΑΣ. για τη φονική συμπλοκή στον Νέο Κόσμο-1
ΙΝΤΙΜΕ

 

Η διαφυγή

Στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν 7 κάλυκες από σφαίρες, ενώ οι κάμερες ασφαλείας του καφέ φέρεται να κατέγραψαν το συμβάν. Αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής επίθεσης κατέθεσαν ότι είδαν τους δράστες να αποχωρούν από το σημείο με ένα γκρι αυτοκίνητο.

Ο 54χρονος εργαζόταν σε εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας και ο ένας από τους γιους του σε κρεοπωλείο. Κανείς τους δεν είχε συλληφθεί στο παρελθόν για ανάμειξη σε παράνομες υποθέσεις.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή