Οικονομικές διαφορές πίσω από την επίθεση στον Νέο Κόσμο

Οικονομικές διαφορές πίσω από την επίθεση στον Νέο Κόσμο

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μαρτυρία των δύο γιων του 54χρονου Αλβανού που δολοφονήθηκε προχθές το βράδυ στον Νέο Κόσμο οδηγεί τις Αρχές στα ίχνη των δραστών. Οι δύο νεαροί, ηλικίας 22 και 28 ετών, ήταν παρόντες στη συμπλοκή που προηγήθηκε του φόνου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ο ένας με τραύμα από χτύπημα στο κεφάλι και ο δεύτερος με τραύμα από σφαίρα στο χέρι. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον Νέο Κόσμο.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 54χρονος βρισκόταν με τη σύζυγο και τους δύο γιους του στην πλατεία του Αγίου Σώστη, λίγα μέτρα από το διαμέρισμά τους. Εκεί διαπληκτίστηκαν με ομάδα Αλβανών για λόγους που ερευνώνται με προσοχή από τα στελέχη του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας. Οι πληροφορίες που συγκεντρώνουν από μάρτυρες εκτιμάται ότι θα τους οδηγήσουν άμεσα στην εξιχνίαση της υπόθεσης. Η οικογένεια του 54χρονου, σε μια πρώτη επικοινωνία που είχε με τα στελέχη της Ασφάλειας, απέδωσε την αιματηρή επίθεση σε οικονομικές διαφορές με τον δολοφόνο και τους συνεργούς του.

Αρχικά οι δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν τα θύματα με μαχαίρι και άλλα αντικείμενα. Καταδιωκόμενοι από τους δράστες, ο πατέρας και οι δύο γιοι αναζήτησαν καταφύγιο σε καφετέρια που λειτουργεί στην πλατεία. Τότε ο ένας από τους δράστες έβγαλε όπλο και άρχισε να τους καταδιώκει πυροβολώντας εναντίον τους. Από το σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν 7 κάλυκες από σφαίρες. Ο 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ οι δύο γιοι του νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Στο νοσοκομείο με τραύμα από σφαίρα στον γλουτό νοσηλεύεται και η 18χρονη υπάλληλος της καφετέριας στην οποία εκτυλίχθηκε το περιστατικό. Μάλιστα οι κάμερες ασφαλείας του καφέ φέρεται να κατέγραψαν το συμβάν.

Ο 54χρονος εργαζόταν σε εταιρεία κλωστοϋφαντουργίας και ο ένας από τους γιους του σε κρεοπωλείο. Δεν είχαν συλληφθεί στο παρελθόν για ανάμειξη σε παράνομες υποθέσεις. Αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής επίθεσης κατέθεσαν στην αστυνομία ότι είδαν τους δράστες να αποχωρούν από το σημείο με ένα γκρι αυτοκίνητο μάρκας Opel. Δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για το συμβάν έσπευσαν στο σημείο μετά από 2,5 λεπτά, ωστόσο, παρά τις έρευνές τους, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα με τους δράστες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή