Επίθεση σε εργαζόμενο του μετρό: «Θέμα χρόνου» οι συλλήψεις

Επίθεση σε εργαζόμενο του μετρό: «Θέμα χρόνου» οι συλλήψεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέμα χρόνου θεωρείται πλέον η ταυτοποίηση και σύλληψη των δύο ατόμων που ξυλοκόπησαν βάναυσα σταθμάρχη του μετρό, χθες το μεσημέρι, στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές. 

Σημειώνεται ότι τα πρόσωπά τους έχουν καταγραφεί καθαρά από κάμερες ασφαλείας.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται στην περιοχή της Δυτικής Αττικής και ήδη υπάρχουν κάποια σημαντικά στοιχεία στη διάθεσή της. 

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο δράστες επιτέθηκαν και χτύπησαν άγρια τον άτυχο σταθμάρχη, επειδή, κατά τη διάρκεια της διαδρομής από την Ανθούπολη στην Ομόνοια, τους ζήτησε να φορέσουν τη μάσκα τους και παράλληλα να κατεβάσει ο ένας τα πόδια του από κάθισμα.

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη χαρακτήρισε «κτήνη» τους δράστες της επίθεσης, τονίζοντας ότι θα συλληφθούν και θα παραδοθούν στη Δικαιοσύνη.

«Σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου, δυο νεαροί, φέρθηκαν σαν κτήνη στον σταθμάρχη του μετρό της Ομόνοιας. Σε παρατήρηση ότι δεν φορούν μάσκα, τον έφτυσαν, τον έβρισαν και τον χτύπησαν αποτρόπαια. Είναι στο νοσοκομείο. Θα συλληφθούν. Θα παραδοθούν στη δικαιοσύνη», αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή