Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Συνέχισαν ατάραχοι το δρομολόγιό τους μετά την ενέδρα στον σταθμάρχη

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Συνέχισαν ατάραχοι το δρομολόγιό τους μετά την ενέδρα στον σταθμάρχη

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τις κινήσεις των δραστών από τη στιγμή που επιβιβάστηκαν στο δίκτυο του μετρό έως ότου βγήκαν από αυτό, έχοντας προηγουμένως βάναυσα κακοποιήσει τον σταθμάρχη του Μετρό, έχει καταφέρει να ανασυνθέσει η ΕΛ.ΑΣ.

Αυτό που λείπει, ωστόσο, για να επιτευχθεί η ταυτοποίησή τους είναι μία εικόνα από τις κάμερες ασφαλείας στην οποία να φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των δύο νεαρών, ένα καρέ στο οποίο να είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπά τους.  

Από την μέχρι στιγμής έρευνα προέκυψε ενδεικτικά ότι οι δράστες επιβιβάστηκαν σε συρμό, στον σταθμό του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι με κατεύθυνση προς την Ομόνοια.  

Ο 52χρονος σταθμάρχης αντίστοιχα επιβιβάστηκε στο τρένο από τον σταθμό Ανθούπολη.  

Προτού το τρένο φθάσει στην Ομόνοια, ο άτυχος υπάλληλος έκανε παρατήρηση στους δύο νεαρούς αρχικά επειδή είχαν ανεβάσει τα πόδια τους στα απέναντι καθίσματα, ενώ στη συνέχεια τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα.  

Εκείνοι αντέδρασαν βρίζοντας και φτύνοντάς τον. Μόλις δε ο 52χρονος αποβιβάστηκε από το συρμό στην Ομόνοια εκείνοι τον ακολούθησαν. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε στους αστυνομικούς,  αρχικά δέχτηκε χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. 

Στη συνέχεια, οι δύο νεαροί άρχισαν να χτυπούν με κλοτσιές τον άτυχο άνδρα, όπως εξάλλου έχει αποτυπωθεί στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι ότι μετά τον ξυλοδαρμό οι δύο νεαροί δεν αποχώρησαν από τον σταθμό. Άλλαξαν αποβάθρα και ατάραχοι συνέχισαν το δρομολόγιο με τελικό σταθμό αποβίβασης το Μοναστηράκι.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή