Ένας νέκρος μετανάστης στη Λέσβο – Εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι

Ένας νέκρος μετανάστης στη Λέσβο – Εντοπίστηκαν οι αγνοούμενοι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμα συμβάν με πνευστή λέμβο σημειώθηκε ανοιχτά της Λέσβου, στον κόλπο Γέρας και άμεσα στήθηκε επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, έγινε προσπάθεια απεγκλωβισμού κινδυνευόντων αλλοδαπών από δύσβατη περιοχή στα νότια του νησιού, ενώ περισυνελέγησαν 24 μετανάστες και εντοπίστηκε μία σορός άνδρα.

Ακολούθησαν έρευνες για τυχόν αγνοούμενους με τη συμμετοχή ενός Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης, ενός πλωτού σκάφους και ενός ελικοπτέρου του Λιμενικού, καθώς και δύο ταχυπλόων σκαφών του στρατού. Να σημειωθεί πως στο σημείο έπνεαν άνεμοι εντάσεων 4 – 5 μποφόρ.

Κατά δήλωση των διασωθέντων υπήρχαν τρεις αγνοούμενοι, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αλλοδαποί έφτασαν στο σημείο με φουσκωτή βάρκα από τα τουρκικά παραλία, βγήκαν στη στεριά σε δύσβατο σημείο, ενώ το ΠΑΘ του Λιμενικού είδε το στίγμα της βάρκας και πήγε στην περιοχή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή